Производи

ЕЛТА ИНЖЕНЕРИНГ врши продажба на:

–          3M – САД – брисачи за чевли, противлизгачки ленти за скали и филцови, микрофибер крпи, хемија и друго.

–          Дезобариери – Дезобариерите се дезинфекциски бариери кои што го одвојуваат работниот простор од просторот за посетители, купувачи, деловни партнери и слично.

–          Bellinzoni – Италија средства за чистење и полирање, детергенти, китови за исполување, пасти, полир течности и спрејови за површини од мермер ПВЦ, ИНОКС, гранит, терацо и друго.

Дезобариери брисачи за чевли 3М Nomad

Дезобариери и брисачи за чевли 3М Nomad

Bellinzoni - Сретства за одржување и чистење на мермер и мермерни површини

Bellinzoni – Сретства за одржување и чистење на мермер и мермерни површини

3M-hemiski-sredstva

3M Хемиски средства за чистење, одстранување на флеки, полирање и слично

 

Во нашите деловни простории имаме изложбен салон, каде што ќе можете да се запознаете од поблиску со горенаведените производи, како и лично да се уверите во ефикасноста и економската оправданост на машините за полирање, чистење која ние со задоволство ќе Ви ја презентираме.