3M

3М – САД – брисачи за чевли, противлизгачки ленти за скали и филцови, микрофибер крпи, хемиски средства и друго

3m-logo-Elta_inzenering

Елта Инженеринг е застапник за 3M во Македонија на поголем дел од нивниот асортиман како што се брисачи за чевли, противлизгачки ленти за скали и филцови, микрофибер крпи, хемиски средства и друго.

Во нашите деловни простории имаме изложбен салон, каде што ќе можете да се запознаете одблизу со горенаведените производи, како и лично да се уверите во ефикасноста и економската оправданост на средствата за полирање, чистење која ние со задоволство ќе Ви ја презентираме.

брисачи за чевли 3М Nomad Terra

Брисачи за чевли 3М Nomad Terra 6500

брисачи за чевли 3М Елта Инженеринг

брисачи за чевли 3М Nomad Terra

брисачи за чевли 3М Nomad Terra 9100

брисачи за чевли 3М Nomad Terra 9100

3M противлизгачки ленти за разни типови на подлоги

3M Safety Walk противлизгачки ленти за разни типови на подлоги

 

3M противлизгачки ленти за скали

3M Safety Walk противлизгачки ленти за скали

3M-hemiski-sredstva

3M Хемиски средства за чистење, одстранување на флеки, полирање и слично

3М Филцеви за чистење и полирање на мермер, гранит, ПВЦ, Ламинат и друго

3М Филцеви за чистење и полирање на мермер, гранит, ПВЦ, Ламинат и друго

3М Филцеви за чистење и полирање на мермер, гранит, ПВЦ, Ламинат и друго

3М Филцеви за чистење и полирање на мермер, гранит, ПВЦ, Ламинат и друго

3M Scotch-Brite Магична крпа за беспрекорно чисење

3M Scotch-Brite Магична крпа за беспрекорно чисење

3m-Magicna-Krpa-Zelena-Elta-inzenering

3M Scotch-Brite Магична крпа за беспрекорно чисење

3M Carpet Spot Remover - Чистење на флеки на мебел штоф, теписони и теписи

3M Carpet Spot Remover – Чистење на флеки на мебел штоф, теписони и теписи

3M Scotchgard

3M Scotchgard

3M Алати за работа и чистење

3M Алати за работа и чистење

3М за чистење на ИНОКС Stainlesteel for Inox

3М за чистење на ИНОКС Stainlesteel for Inox

3M Шампон за перење на теписи

3M Шампон за перење на теписи