Услуги

Изведба на подни површини од мермер, ПВЦ, гранит, терацо, паркет, керамички плочки и друго.

Комплетна изведба на градежно занаетчиски работи, водовод, паркет, ентериер и друго.

Шлајфување и полирање на мермер и мермерни површини до висок сјај,  како и нивно тековно одржување со машинско чистење и освежување.

Нашето искуство ни докажало дека со врвен професионализам се е возможно!

Изведба на Подни површини од мермер Изведба на Подни површини од мермер Изведба на Подни површини од мермер Изведба на Подни површини од мермер Изведба на Подни површини од мермер Aleksandar-Palace-EltaInzenering-2 Aleksandar-Palace-EltaInzenering-4 HEC-Spilje-EltaInzenering-10 HEC-Spilje-EltaInzenering-13 HEC-Spilje-EltaInzenering-16 INEX-Ohrid-EltaInzenering-3 INEX-Ohrid-EltaInzenering-4 Makpetrol-EltaInzenering-3 Nova-Makedonija-EltaInzenering-2 Поставување на подови од керамички плочки Поставување на подови од керамички плочки Поставување на подови од паркет  керамички плочки Елта Инженеринг