Референтна листа

Во Нашето дологодишно работно искуство имаме завршено голем број на проекти од кои би ги издвоиле следните:

 

 1. Поставување на дезобариери:
 • А.Д. “Витаминка“ – Прилеп;
 • Т.Ц. “Рамстор“ – Скопје;
 • А.Д. “Алкалоид“ – Скопје
 • И многу други деловни и трговски објекти.
      2. Поставување на PVC и текстилни високопрофесионални бришачи за чевли:
 • Пред влезот на деловната зграда на“ Макпетрол“ – Скопје;
 • Т.Ц. “Рамстор“ – Скопје,
 • Болница “Ре – Медика“ – Скопје;
 • Трговската мрежа на “Тинекс Маркети“;
 • И многу други деловни и трговски објекти.
      3. Тековно одржување на поставени мермерни површини:
 • Хотел “Александар Палас“ – Скопје;
 • Адвокатско друштво “Чукиќ и Марков“ – Скопје;
 • Погребните капели на А.Д. “Бутел“ – Скопје;
 • Приватен дом на др. Жан Митрев – кардиолог Филип Втори – Скопје;
 • Приватен дом на проф. др. Борче Петревски – кардиолог  – Скопје;
 • Приватен дом на г-дин Русе и г-ѓа Лепа – Влае, Скопје;
 • Приватен дом на г-дин Фарко – Ченто, Скопје;
 • Библиотека “Браќа Миладинови“ – Скопје;
 • Манастир “Св. Јован Бигорски“ – Дебар
 • Македонска Берза – Скопје
 • И многу други деловни и трговски објекти.
      4. Еднократно шлајфување, полирање до висок сјај на мермерни површини:
 • Американска Амбасада – Скопје;
 • Влада на Република Македонија;
 • Деловна зграда на “МЕПСО“ – Скопје;
 • Деловна зграда на Електростопанство – Скопје;
 • Хотел “Инекс Горица“ – Охрид;
 • Хотел “Белви“ – Скопје;
 • Дом на АРМ – Скопје;
 • Универзитетска Клиника за Радиологија – Скопје;
 • “Стоун Дизајн“ – Скопје;
 • Хотели Макпетрол Маврово и Струга
 • Хотел Stone Bridge –  Скопје
 • Макпетрол – дирекција
 • Хидроцентрали Шпиље – Дебар
 • Нова Македонија – Скопје
 • АД Тобако – Скопје;
 • Секуриком – Скопје;
 • Сити Плаза – Скопје;
 • Елемент Консалтинг – Скопје;
 • Про-Кредит Банка – Скопје;
 • Шпаркасе Банка – Скопје;
 • Стопанска банка – Скопје;
 • Болница “Систина“ – Скопје;
 • “Сковин“ – Скопје;
 • Бугарска амбасада Скопје Секјуриком;
 • И многу други деловни и трговски објекти.
      5. Поставени површини од мермер:
 • Новата зграда на ФФМ – Скопје;
 • Д.П.У. Спорт Лајф Трејд – Скопје;
 • Нова здрада Кривичен суд – Скопје;
 • А.Д. Алкалоид – Скопје
 • И многу други деловни и трговски објекти.