Контакт

ЕЛТА ИНЖЕНЕРИНГ

Ул. Мишко Михаловски бр. 3а/локал 2

1000 Скопје, Македонија

Тел/Факс: +389 (0) 2 2784 238

Мобилен:  +389 (0) 70 250 903

е-маил: elta@t-home.mk

Ви благодариме за посетата на нашата веб страна, се надеваме дека најдовте некои полезни информации што ќе му помогнат во развитието на Вашиот бизнис!Ве очекуваме на адреса ул. “Мишко Михајловски“,3-а/локал 2,Скопје,

секој ден од Понеделник до Петок,

од 08.00 до 14.00 часот.

Со почит,

Јаков Џепароски

Елта Инженеринг Скопје

Елта Инженеринг Скопје

  

  Вашето име (задолжително)

  Вашиот Email (задолжително)

  Предмет

  Вашата порака

  Внесете го безбедносниот код

  captcha

   
  • Aleksandar-Palace-EltaInzenering-2
  • Aleksandar-Palace-EltaInzenering-4
  • HEC-Spilje-EltaInzenering-10
  • HEC-Spilje-EltaInzenering-13
  • HEC-Spilje-EltaInzenering-16
  • IMG_2398
  • IMG_2406
  • IMG_2411
  • IMG_2427
  • INEX-Ohrid-EltaInzenering-3
  • INEX-Ohrid-EltaInzenering-4
  • Makpetrol-EltaInzenering-3
  • Nova-Makedonija-EltaInzenering-2