За нас

Eлта Инженеринг лого

Компанијата ЕЛТА ИНЖЕНЕРИНГ е основана 1991г. Наша основна дејност е изведба на градежно занаетчиски работи, комплетна изведба на ентериери, поставување мермер, керамика, водовод, паркет и молерај. Шлајфување и полирање на површини од мермер до висок сјај, како и нивно тековно одржување со машинско чистење и освежување.

Освен со услужна се занимаваме и со продажба на:

–          BellinzoniИталија средства за чистење и полирање, детерџенти, полир течности и пасти, спрејови за површини од мермер, ПВЦ, ИНОКС, гранит, терацо и друго.

–          3М – САД – брисачи за чевли, противлизгачки ленти за скали и филцови, микрофибер крпи, хемиски средства и друго.

 3m-logo-Elta_inzenering  bellinzoni-elta-inzenering

 

Во нашите деловни простории имаме изложбен салон, каде што ќе можете да се запознаете од поблиску со горенаведените производи, како и лично да се уверите во ефикасноста и економската оправданост на машините за полирање, чистење која ние со задоволство ќе Ви ја презентираме.

 

Со почит

Јаков Џепароски
Елта Инженеринг